. Бимини

Яхтен сервиз ИСИ ЕООД

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Кой е тук
В момента има 2 посетителя в сайта

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier '2' in /home/violeta/addon/isi.bg/public_html/plugins/content/AdmirorGallery/classes/agHelper.php on line 406

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier 'c' in /home/violeta/addon/isi.bg/public_html/plugins/content/AdmirorGallery/classes/agHelper.php on line 406

Биминито е основно съоръжение на яхтата независимо дали тя е моторна или ветроходна. Представлява тръбна конструкция от П-образни рамки която разпъва плата и осигурява защита от слънце или дъжд. При нужда конструкцията се сгъва и биминито се покрива с чохъл.

b1.jpgb2.jpgb4.jpgb5.jpgb6.jpgb7.jpgb8.jpgb9.jpgb10.jpgb11.jpg

На всякъде по света поръчката на ново покривало за биминито е свързано с посещение на място от квалифициран майстор, който да свали кройки от които да изработи новото бимини.

Ползването на старото бимини като шаблон за изработка на ново, създава пролеми, защото е разтеглено и при свалянето му плата губи формата. Всеки уважаващ себе си майстор, държи да вземе кройки от тръбната конструкция, за да може биминито да стане добре изпънато.

Ние създадохме система за измерване на биминита, която дава възможност, всеки сам да измери данните от тръбната конструкция и да ги изпрати по E-mail.

Тази уникална система се състои от шаблон, който можете да изтеглите и разпечатате и кратка инструкция.

Това ще намали чувствително цената на нашите биминита, защото спестява идването за вземане на мерки. Съкращава се и времето за изработка - при стандартните цветове като mid blue, navy blue и beige до края на следващия работен ден от получаване на поръчката, изделието може да бъде предадено на куриер.

Промоции
  • 10% отстъпка за поръчки на платна  до 10.12.2017

Решихме да обърнем повече внимание на Оптимиста.

Разработваме тестови платна за деца до 32кг., до 42кг. и над 42кг.

Скоро ще подновим и Кадет.

А после подхващаме Laser.