. ISI Sails

Яхтен сервиз ИСИ ЕООД

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Кой е тук
В момента има 4 посетителя в сайта

ISI Sails

Платна за яхти - спортни и туристически от всички видове материали /тъкани и ламинати / за всякакви лодки от Оптимист  до големи ветроходни кораби.

Бимини и спрейхуд - за всякакви видове ветроходни и моторни лодки от най подходящите за целта материали, оборудвани с висококачественни закопчаващи елементи и ципове, както и прозрачни части за осигуряване на безопасно управление на лодките при използването им.

Ролрифове - доставка с и без монтаж на ролрифове от Admiral, Bamar, Bartels, Facnor, Karver, Nemo, Profurl, Furlex, UBI Maijor, поддръжка и резервни части за тях.

Мачти гикове, спинакер гикове, бушприти и всякакви елементи от оборудването им от Z-spar, Sparcraft, Selden, John Mas, подвижен и неподвижен такелаж.

Чохли - зимни, летни, цели или само за отделни части на лодката, олекотени, специализирани за отделни елементи, вътрешни чохли - всичко от най подходящите за целта материали, аранжирано със най подходящите за всеки отделен случай аксесоари за лесен и бърз монтаж и демонтаж, с осигурена при необходимост вентилация и най важното - с осигурена гаранция и следгаранционна подръжка.

Ремонти и подмяна на елементи на всички видове платна, биминита, спрейхуди, чохли, тенти и др.

Доставка на всякакво оборудване. В предвид дългогодишните си контакти с по голяма част от европейските доставчици ние можем да ви предложим много добри цени.

Flexteek - представители сме на най известната фирма за декинг. Изработваме и инсталираме синтетични палуби.

            

ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ” 2014-2020

На 23 юни 2020 г. - фирма „И С И” ЕООД стартира изпълнение на проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”, договор № BG16RFOP002-2.073-0868-C01.

Целта на проекта е осигуряванетона оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Очаквани резултати:

- създадени условия за преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

Обща стойност на проекта - 10 000,00 лева

Размер на европейското финансиране: 85 %

Размер на националното финансиране: 15 %

Период на изпълнение: 23.06.2020-23.09.2020 г.

 
Промоции
  • 10% отстъпка за поръчки на платна  до 10.12.2017

Решихме да обърнем повече внимание на Оптимиста.

Разработваме тестови платна за деца до 32кг., до 42кг. и над 42кг.

Скоро ще подновим и Кадет.

А после подхващаме Laser.