Платна за яхти - спортни и туристически от всички видове материали /тъкани и ламинати / за всякакви лодки от Оптимист  до големи ветроходни кораби.

Бимини и спрейхуд - за всякакви видове ветроходни и моторни лодки от най подходящите за целта материали, оборудвани с висококачественни закопчаващи елементи и ципове, както и прозрачни части за осигуряване на безопасно управление на лодките при използването им. Специализирани машини за огъване на тръби за тръбните конструкции.

Чохли - зимни, летни, цели или само за отделни части на лодката, олекотени, специализирани за отделни елементи, вътрешни чохли - всичко от най подходящите за целта материали, аранжирано със най подходящите за всеки отделен случай аксесоари за лесен и бърз монтаж и демонтаж, с осигурена при необходимост вентилация и най важното - с осигурена гаранция и следгаранционна подръжка.

Ремонти и подмяна на елементи на всички видове платна, биминита, спрейхуди, чохли, тенти и др.

Доставка на всякакво оборудване. В предвид дългогодишните си контакти с по голяма част от европейските доставчици ние можем да ви предложим много добри цени.

 

Накратко за нас

посещения в други пристанища

Тук ще виждате кога планираме да посетим пристанища по южното черноморие и Гърция. Ако желаете среща за консултация или поръчка можете да я заявите по телефон, Е-mail или във формата за контакт.